English version comes soon, thank you for your patience!


Felhasználási Feltételek

A szolgáltatás üzemeltetője az asztal.info csapata (továbbiakban "aszta.info"). A szolgáltatás a www.asztal.info és www.asztalinfo.hu domainek alatt érhető el.

Az aszta.info online asztalfoglalás szolgáltatást kínál, a webes alkalmazás segítségével bárki asztalt foglalhat az asztal.info által támogatott éttermekben, pubokban. Az asztal.info nem lép interakcióba személyesen a Felhasználóval, tevékenysége csupán a vendéglátóhelyekre történő asztalfoglalás megkönnyítésére, közvetítésére terjed ki, vendéglátói tevékenységet nem végez. Az asztalfoglalás szolgáltatás ingyenes a Felhasználóknak.

Az oldalon található tartalom, ajánlatok az aszta.info szolgáltatásának jellege miatt állandóan változnak. Az aszta.info kimondottan törekszik arra, hogy mindig aktuális tartalmat és a valóságnak megfelelő ajánlatokat jelenítsen meg. Mivel a vendéglátói információk, elérhetőségek, asztal foglaltsági adatok, akciók harmadik féltől ( a vendéglátóhelyektől) származnak, ezért az aszta.info ezek tartalmáért, aktualitásáért, elérhetőségéért, minőségéért felelősséget nem tud vállalni és kártérítésre nem kötelezhető.

Az aszta.info fenntartja a jogot, hogy a tartalmat, az ajánlatokat, az asztalfoglalási szolgáltatást részlegesen vagy teljesen az összes Felhasználó, vagy a Felhasználók egy csoportja számára korlátozza vagy letiltsa.

Az asztalfoglalás szolgáltatás

Az aszta.info rendszer összeköttetésben áll a vendéglátóhelyek asztalfoglalási adatbázisával, így naprakész információt nyújt a Felhasználók számára a rendelkezésre álló kapacitásokról.

A Felhasználó megadja a dátumot, és időpontot, amikor asztalt szeretne foglalni, illetve a vendégek számát, majd ellenőrzi a szabad kapacitást. Ezután lehetséges a foglalás véglegesítése. Az asztal.info a foglalás véglegesítése után azonnal, e-mailben visszaigazolja a foglalást, elküldi annak adatait, a vendéglátóhely elérhetőségét.

Az asztal.info fenntartja a jogot, hogy a vendég részére emailt küldjön azután, hogy a foglalást követő vendéglátói tevékenység sikeresen lezajlott, így lehetőséget biztosítva a vendégnek vélemény nyilvánításra értékelés formájában.

Foglalás lemondása, elállás joga

A felhasználónak joga van a foglalás visszamondására, törlésére. Ezt azonban minden esetben meg kell tennie, legkésőbb 30 perccel a foglalt időpont, tehát az érkezés előtt telefonon vagy a vendéglátóhely email címén. Amennyiben az érvényes foglalás ellenére a felhasználó nem jelenik meg a vendéglátóhelyen, úgy az asztal.info-nak, illetve a vendéglátóhelynek lehetősége van adott felhasználó felé az asztalfoglalási szolgáltatás ideiglenes, vagy végleges korlátozására. Az asztal.info jogtalan felhasználás esetén jogosult adott felhasználó foglalásainak törlésére.

Felhasználó kötelessége

A Felhasználó egyetért, és garantálja azt, hogy az online asztalfoglalás szolgáltatást kizárólag asztalfoglalás céljából használja, és megtiszteli a vendéglátóhelyet azzal, hogy a lefoglalt időpontban megjelenik. A vendéglátóhely fenntartja a jogot, hogy késés esetén az asztalt másnak kiadja.

Más weboldalakra mutató linkek

Az asztal.info weboldalon előfordulhat, hogy más, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató hivatkozást talál a felhasználó. Ezen weboldalak tartalmáért az asztal.info nem vállal felelősséget.

Szerződéskötés

A foglalás elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak továbbá a szerződés nem tartozik a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá.

Az asztal.info és a Felhasználó között a szerződés az asztalfoglalásra vonatkozóan jön létre, míg a vendég kiszolgálására vonatkozóan a Felhasználó és az vendéglátóhely között jön létre megállapodás. A vendéglátóhely nem kötelezhető a vendég fogadására, de erről a Felhasználót értesíteni köteles.

A Felhasználási feltételek hatálya

Jelen feltételek az asztal.info szolgáltatásának használatára vonatkoznak. A feltételeket a Felhasználók a foglalás leadásával mindenkor elfogadják.

A Felhasználási Feltételek rendelkezései hatályosak akkor is, ha az asztal.info szolgáltatása más weboldalon keresztül érhető el. Továbbá érvényes az asztal.info szolgáltatásának minden olyan felhasználási módjára (mobil weboldal, mobil alkalmazások, Facebook oldal, ....), amelyeken keresztül az asztal.info asztalfoglalási rendszere elérhető.

Záró rendelkezések

Az asztal.info fenntartja a jogot a Felhasználási Feltételek módosítására. A módosításról mentés nem készül, mindig az oldalon feltüntetett Felhasználási Feltételek aktuális szövege érvényes. Az asztal.info nem veti alá magát semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek.

A szerződő felek a Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Polgári Törvénykönyv irányadó rendelkezéseit veszik figyelembe.

ARS POETICA

We know that "there's an app for everything". The trend also reached Hungary in the last few years, and there's an ever-increasing demand to make reserving a table easier, to move the process online. When we started development on asztalinfo.hu, it was a labour of love and now it is our number one priority to provide outstanding service for our users.

asztal.info © 2016 | All rights reserved. | Terms & Conditions