0-24 FELHŐ ALAPÚ SZOLGÁLTATÁS

Szervereink Los Angelesben találhatóak és 99,95%-os a rendelkezésreállásuk. Felhő alapú szolgáltatás révén ezekhez az adatokhoz bármikor és bárhonnan hozzáférhet a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

Az asztal.info rendszerét folyamatosan fejlesztjük. Szívügyünk, hogy önerőből és a partnereinktől tanulva a legjobb szolgáltatást nyújtsuk nekik és vendégeiknek.

FACEBOOK BEÁGYAZOTTSÁG

Magyarország marketing szempontból egyik legfontosabb közösségi média platformja a Facebook. Az asztal.info foglalási felülete könnyedén integrálható a vendéglátó egység Facebook oldalába növelve a foglalások forgalmát.


ONLINE ASZTALFOGLALÁS MAGYARORSZÁG LEGMEGBÍZHATÓBB HELYEIRE

NÉZD MEG MIVEL FOGLALKOZUNK & KERESS MINKET

Lépj velünk kapcsolatba

ARS POETICA

Lelkesedésből és elhivatottságból kezdtünk bele az asztal.info online asztalfoglaló rendszer fejlesztésébe. Élvezzük a kihívást, amit a személyes kontaktus a számítástechnika nyelvére való átfordítása jelent. Mindent megteszünk, hogy mind az asztalfoglaló vendég, mind a helyeket ajánló kocsmák és éttermek igényeit folyamatosan kielégítse a rendszer. Ez kölcsönös tanuláson alapszik. Szívesen tanulunk és még szívesebben adjuk át tudásunkat.

asztal.info © 2016 | Minden jog fenntartva. | Felhasználási Feltételek